Dynaloc Sdn Bhd
(Head Office)

16 & 18, Jalan Utama 2/34,
Taman Perindustrian Puchong Utama, 47140 Puchong,
Selangor, Malaysia.

+603-8061 8130
+603-8063 0947
+603-8061 8138
+603-8060 8133
+6012-566 7232
+6019-280 7232
sales@dynaloc.com.my
chow29@hotmail.my

DYNALOC Flooring (M)
Sdn Bhd

No.11, Jalan Utama 2/18, Taman Perindustrian Puchong Utama, 47140 Puchong, Selangor, Malaysia.
+603-8090 0011

Waterproof Laminate FlooringSebagai generasi baru lantai kayu hiasan. Dynox Lantai Kayu telah menyesuaikan teknologi baru . Iaitu yang popular di negara-negara maju di seluruh dunia untuk lantai kayu diperbuat daripada komposit serbuk kayu , sintetik dan bahan ikatan . Ini memberikan Dynox Lantai Kayu Kualiti yang sangat baik seperti kekuatan yang tinggi dan daya tahan pakai . Berikut adalah beberapa kelebihan yang terkemuka dan aplikasi Dynox Lantai Kayu .
 
Keselamatan dan Alam Sekitar
Dynox Lantai Kayu adalah tidak berbahaya dan mesra alam, formaldehid sedikit : Ia formaldehid bebas dan oleh itu tidak akan menghasilkan gas-gas beracun di dalam keadaan ekstrem. Ciri ini menjadikannya "produk hijau" yang benar dan juga menyumbang kepada persekitaran. Perkara yang sama tidak boleh dikatakan tentang lantai kayu standard.
 
Bukti Skid dan kalis air
Dynox Lantai Kayu menggunakan teknik ikatan kalis air untuk komposisi plat asas bersama filem hiasan pada permukaan. Ia pergi Kualiti produk kami sangat baik kalis air. Plat asas diserap air apabila disimpan di bawah air untuk masa yang lama. Ia dipanggil "lantai berenang" juga tergelincir bukti.
 
Daya tahan pakai dan tahan api
Filem hiasan pada permukaan juga kedua-dua tahan api dan tahan. Lapisan permukaan mempunyai kiraan di lebih 6000 berputar, yang memberikan ia perlindungan terhadap calar dan ketagih membakar seperti rokok dan lain-lain Dynox Lantai Kayu adalah tiada tandingan untuk watak ini.
Suhu-rintangan dan Erode-rintangan
Dynox Lantai Kayu mempunyai sifat mekanikal yang sangat baik yang memberikan kekuatan yang lebih baik dan ketahanan kemudian lantai kayu standard, lantai komposit, kekuatan lantai kayu komposit juga. Ia adalah "keseluruhan kulit" dan oleh itu ia adalah sangat tahan lama dalam melindungi serangga dan organisma dan. Ia tidak boleh mengakis dengan mudah dan juga mengekalkan bentuknya walaupun dalam persekitaran yang melampau.
 
Nilai estetik
Dynox Lantai Kayu memberikan pengguna akhir pilihan yang berbeza untuk kemasan terakhir. Para pelanggan kami boleh memilih daripada pelbagai reka bentuk elegan kami. Contohnya: kayu, marmar, jubin dan lain-lain
 
Permohonan melepaskan
Dynox kayu Lantai boleh menjadi banyak digunakan untuk membuka tingkat bukan sahaja di rumah untuk bilik, seperti bilik tidur, ruang tamu, dapur dan bilik air tetapi juga digunakan untuk membuka lantai rumah-rumah besar, bangunan pejabat, stor, restoran, kilang, sekolah dan hospital . Apatah lagi, ia juga boleh digunakan untuk membuka ke tempat-tempat yang lembap seperti natarium, sauna, bawah tanah dan lain-lainClick for Catalog HERE

Click for Warranty HERE


Waterproof Laminate 8mm - Rustic White ( WP8-S101 )

   


Switch to Mobile Version
1
Hello! Thanks for visiting my site. Please press Start button to Contact with Admin :)

Start